Jak za darmo i legalnie obejrzeć walkę Adamek - Kliczko !!!

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • fan
    Elegance
    • 2009
    • 760

Adamek bez pomyslu na Kliczke(łatwo sie mowi jak sie oglada przed TV,ale tak bylo).Ogolnie duzo slabszy.Jak dla mnie to sa lepsi piesciarze od Górala w kat. ciężkiej np Powietkin,Czagajew,Solis(szkoda,ze wyszedl z kontuzja do walki z Kliczka.obstawialem,ze wygra).Dlaczego najpierw z nimi nie powalczył?Ogólnie w sporcie rządzą pieniążki,szczególnie w zawodowym boksie to widac.Nieważne kto jest lepszy,najważniejsze na kim mozna zarobic najwiecej.Jak dla mnie najwieksza porazka bylo to,ze Polak walczy,a w polskiej TV nie bylo relacji na zywo (za free).
    Respect All,Fear No One!

Komentarz

• g_rego_r
      Rider
      • 2008
      • 496

Zamieszczone przez fan
      Jak dla mnie najwieksza porazka bylo to,ze Polak walczy,a w polskiej TV nie bylo relacji na zywo (za free).
      DLA MNIE TO PO PROSTU SKANDAL !!! :evil:

Komentarz

• AdamB
        RS
        S_OCP Member
        • 2007
        • 8033
        • Octavia IV (NX3)
        • DKZA 2.0 TSI 190 KM

Zamieszczone przez g_rego_r
        DLA MNIE TO PO PROSTU SKANDAL !!! :evil:
        Też mnie to boli, że musiałem oglądać walkę z komentarzami po niemiecku. :evil:
        Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC

Komentarz

Najlepszy był typ z RTL'u jak spytał "Dr. iron fist, jak poszła operacja? jak pacjent? :lol:
          Szkoda że Kliczko nie poszedł w tę stronę i odpowiedział normalnie

Komentarz

• adamusiek
            L&K
            • 2009
            • 1123

Zamieszczone przez AdamB
            Też mnie to boli, że musiałem oglądać walkę z komentarzami po niemiecku.
            na necie były relacje z pl komentarzem i dobrą jakością

Komentarz

• smer
              RS
              • 2008
              • 2021
              • Octavia II (1Z3)
              • BKD 2.0 TDI 140 KM

Trochę za długo trwała ta walka, coś jak film Titanic. Można było skrócić całość do dwóch rund.

Myślę, że Pan Kliczko nie chciał zawieść publiki, bo (spójrzmy prawdzie w oczy) mógł spokojnie i z palcem w nosie zakończyć całą zabawę w drugiej rundzie...

Ile przecież było sytuacji (po kilka w każdej rundzie), gdzie Pan Adamek "łapał zbieżność" z opuszczonymi łapkami, a Pan Kliczko nie młócił go chyba tylko z przyzwoitości... Nawet w rozstrzygającej rundzie Pan Kliczko nie przydymił Panu Adamkowi pełnym pałerem, z uda i skrętu bioder, a jedynie opukał go od niechcenia, tak jakby bardziej humanitarnie, a mniej bojowo...
              Życie nie jest ani tak złe, ani tak dobre, jak to sobie wyobrażamy.

Piszę poprawnie po polsku.

Komentarz

• MiroTDI
                Ambiente
                • 2010
                • 104

Zamieszczone przez smer
                Nawet w rozstrzygającej rundzie Pan Kliczko nie przydymił Panu Adamkowi pełnym pałerem, z uda i skrętu bioder, a jedynie opukał go od niechcenia, tak jakby bardziej humanitarnie, a mniej bojowo...
                Święta racja,Kliczko kulturalnie obijał Adamka. Mógł sprawę załatwić dużo szybciej,ale wtedy RTL by mniej zarobił na reklamach...

Komentarz

• Bili
                  Rider
                  • 2010
                  • 373
                  • Octavia II combi (1Z5)
                  • BKD 2.0 TDI 140 KM

To się dało oglądać na RTL, n nie zablokowało.
                  Powiem wam, że jak dla mnie realizacja RTL super. Niech się nasi uczą tak pokazywać.
                  Pozdrawiam.
                  Michał

Komentarz

• xtremesystems
                    RS
                    • 2010
                    • 2254
                    • Hyundai

walka trwala 10 rund bo w chodzilo o kase tak jak juz pisaliscie.
                    dalej..
                    kliczko odpuscil w 2 rundzie, pozniej w 6-7 w ogole nie atakowal. bo jak w 4-5 lekko od niechcenia pukal adamka lewym prostym to ten nie mogl utrzymac rownowagi.
                    rowniez zgadzam sie ze kliczko celowo nie zrobil "tu w polsce" ciezkiego nakautu

dla mnie prócz kliczki najlepszym aspektem byl sedzia.
                    bo coby nie mowic kliczko dal mu lewego prostego adamek odplynął i sedzia od razu przerwal. gdyby tego nie zrobil to niestety kliczko zmuszony by był poprawic adamkowi z prawej i skonczylo by sie w szpitalu

Komentarz

• misiek^wro
                      RS
                      S_OCP Member
                      • 2006
                      • 8321

Zamieszczone przez kross12
                      szkoda że przerwał walkę, powinien go wykończyć
                      Na szczescie sedziowie maja w trosce zdrowie zawodnika, a zwlaszcza stan ich "glowy" po walce. Widzialem juz starcia, gdzie gosc po dobrym mordobiciu byl warzywem ...

Dla Ciebie walka leciala kolo 1-2 w nocy na TVP2 - typowy film krwi ...
                      Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
                      Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
                      ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4

TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!

Komentarz

misiek^wro, oglądałem walkę z moją dziewczyną, która równie jak ja oczekiwała dalszej "walki", więc nie popadajmy w skrajności

Komentarz

• misiek^wro
                          RS
                          S_OCP Member
                          • 2006
                          • 8321

więc jeśli nie popadajmy w skrajności
                          Tlumacza poprosze :P

kross12, czy tego chcesz w boksie nie liczy sie krew oraz lamane kosci, liczy sie walka, widowisko. Widowisko dal Kliczko, ktory 'pozwolil' aby ta walka trwala tyle ile trwala, a nie 1-2 rundy - bo ja tyle przewidywalem przy jego hammerfiscie. Kulturalnie obil Adamka i na tym sie skonczylo, a ze po ostatniej bombie Adamek zamiast oczu mial mgle, nogi jak pory, zas kolana obijaly sie niczym glowki makowek. Co mial zrobic sedzia - dac dokonczyc Kliczce i pozwolic wyslac Adamka na tydzien do szpitala lub wiecej, albo nie daj Boze na przyspieszona emeryture?

A i fajne macie pojecie "walki". To co bylo pod koniec, to tluczka Kliczki i "zbieranie" strzalow Adamka. Gra do jednej bramki ...

Komentarz

• xtremesystems
                            RS
                            • 2010
                            • 2254
                            • Hyundai

misiek pomyliles

on ma iron fist'a.. a jego brat steelhammer'a

Komentarz

misiek^wro, już poprawiłem

Adamek dostał kupę kasy więc powinien się z tym liczyć że najbliższy tydzień może spędzić w szpitalu, ja chciałem zobaczyć K.O. i się zawiodłem.

Co do pojęcia walki to jak widzisz napisałem to w cudzysłowu
                              W ogóle to mi się śmiać chciało jak Adamek twierdził że będzie nowym mistrzem :lol: no ale wiadomo trzeba widzów przyciągnąć
                              Swoją drogą to Polonusy i pikniki zasiadające na stadionie pokazały swoje prostactwo.

PS. Misiek, zazdroszczę stadionu

Komentarz

• misiek^wro
                                RS
                                S_OCP Member
                                • 2006
                                • 8321

kross12, ludzie przyszli ogladac stadion, takze % prawdziwych kibicow byl znikomy, zwlaszcza ze przy ringu byla strefa vip roomu i tam glownie tez koncentrowaly sie kamery - a vipy to jak wiadomo kulturka, czasem cos krzykna, ale dopingu zero

xtremesystems, jedna cholera, rece ma jak dwa bochny takze p...cie takie samo niezaleznie od nazwy

Adamek dostał kupę kasy więc powinien się z tym liczyć że najbliższy tydzień może spędzić w szpitalu, ja chciałem zobaczyć K.O. i się zawiodłem.
                                Wiesz, chlopak w porownaniu do ukrainca wygladal jak dawid przy goliacie. Jakbym byl na miejscu sedziego to w obawie o zdrowie i leb polaka tez bym zakonczyl przed czasem. Widac ze Polak, rasowy Goral, ma serce do walki jak 150 - tego nigdy mu nie odmowie. Jednak wlasnie w takich przypadkach nie zawsze mozna dopuszczac do KO. ON nie trzymal gardy, a dobre j...cie Kliczki moglo by spowodowac, ze nakryl by sie nogami - i inna sprawa, Adamek moglby sie tego KO mocno wstydzic, a tak jeszcze pare walk bedzie mozna zakontraktowac. Po pierwsze zdrowie, a po drugie kasa. Widowisko bylo, takie ze Kliczko zapewnil 10 rund, raz przypadkowo sie wywalil, a pozniej nie wytrzymal i zrobil pare lewych prostych i Polak "zjechal". Ja nie liczylbym na tak rozumiane KO ( o ktorym mowisz ) w profesjonalnym boksie, takie rzeczy dostaniesz w MMA

Inna sprawa, jakby Kliczko w koncu nie wytrzymal i wystawil potezna petarde w glowe Adamka. Wtedy by liczenie nie pomoglo ...

Komentarz

• shok
                                  RS
                                  • 2009
                                  • 2070
                                  • Octavia I (1U2)
                                  • AXR 1.9 TDI PD 101 KM

Zamieszczone przez misiek^wro
                                  raz przypadkowo sie wywalil
                                  Ja jak to zobaczyłem to pomyślałem ,że chciał zadać cios krzyżując nogi jednocześnie unosząc palce obu nóg w powietrze. Widać popisowa sztuczka nie wyszła i musiał puścić kilka prostych ...

Komentarz

misiek^wro,w MMA to raczej dźwigniami kończą się walki

Komentarz

• misiek^wro
                                      RS
                                      S_OCP Member
                                      • 2006
                                      • 8321

kross12, co Ty nie powiesz? Znasz takiego zawodnika jak Mirko Filipovic? Pseudonim artystyczny CroCop ( chorwacji policjant ) - poszukaj na youtubie, zobaczysz pare "fajnych" KO

Komentarz

• Mihau
                                        RS
                                        • 2009
                                        • 7460
                                        • CHHA 2.0 TSI RS 230 KM

Zamieszczone przez misiek^wro
                                        Znasz takiego zawodnika jak Mirko Filipovic? Pseudonim artystyczny CroCop ( chorwacji policjant ) - poszukaj na youtubie, zobaczysz pare "fajnych" KO
                                        +1

To co ten koleś wyprawiał to masakra. On nie walczył, on "wchodził" w przeciwnika.
                                        O2FL 1.8 TSI powered by DYNOSOFT

Komentarz

• piramida
                                          RS
                                          • 2009
                                          • 12222
                                          • Superb III (3V3)

Głównym problemem Tomka był wzrost i zasięg ramion Kliczki, Tomek nie był wstanie przejść do poł dystansu czy zwarcia, większośc zawodników walczących z Kliczkiem będzie miec te same problemy, w walce mma czy innych kontaktowych walkach dobry zawodnik poradzi sobie z różnicą wagi i zasięgu ramion ale niestety w boksie walczy sie tylko pięsciami i taki przeciwnik jak Kliczko jest bardzo ciężki.
                                          Kibicowałem Tomkowi, serce, technikę i kondycję gość ma ale niestety zawodnik pokroju Kliczki zawsze będzie dużym problemem dla większosci nie do przejscia.
                                          superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
                                          http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0

poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0

Komentarz

• shok
                                            RS
                                            • 2009
                                            • 2070
                                            • Octavia I (1U2)
                                            • AXR 1.9 TDI PD 101 KM

a kto pamięta tego pana tutaj jako młodzieniec jeszcze :wink: http://www.youtube.com/watch?v=sO9oazcxBjE&feature=player_embedded#!
                                            tutaj jego szybkość z początku kariery : http://www.youtube.com/watch?v=VRs5b...layer_embedded :shock:

Komentarz

• misiek^wro
                                              RS
                                              S_OCP Member
                                              • 2006
                                              • 8321

Mihau, to moj ulubiony zawodnik MMO. O lepszego obecnie ciezko

Tutaj po prostu pokazuje, kto sie interesuje MMO od dawien dawna, a kto "galam i piknikami" w Polsce Bo to fakt, polskie gale koncza sie dzwigniami i przyduszaniem.

Komentarz

• LUKI
                                                RS
                                                • 2005
                                                • 5776

co nie zmienia faktu, że obaj zarobili gruby hajs!

Adamek 3-4mln euro
                                                Kliczko 6mln euro
                                                kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6

SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM

Komentarz

• misiek^wro
                                                  RS
                                                  S_OCP Member
                                                  • 2006
                                                  • 8321

LUKI, i chyba tylko o ten hajs + promocje stadionu chodzilo

Komentarz

• adamusiek
                                                    L&K
                                                    • 2009
                                                    • 1123

za taki hajs nie jeden dałby sobie mordę obić :szeroki_usmiech co nie zmienia faktu, że nikt anonimowy szansy na to nie dostanie :P

Komentarz

Pracuję...